Heerlijk overnachten bij Statek Morssink

Verblijven in ons vakantiehuis in Tsjechië

De prachtige wandelroutes in Tsjechië

Wandelen in een prachtige omgeving

Gelegen nabij prachtige oude dorpen

Prachtige natuur

 

Gastenboek

<

lieve Appie en Silvia, dit jaar voor het eerst met Willem jullie vakantiehuis bezocht.Twaalf dagen heerlijk vertoeft op jullie boerderij en genoten van jullie gastvrijheid. steden,dorpjes bezocht, de bergen in, musea. Heerlijk uit eten, en volop genoten. Ik kom graag nog ns terug en jullie zijn altijd welkom in Breda! liefs Colette

Lieve gasten,

Er zijn helaas weinig gasten die hier op de website hun feedback geven, dit komt omdat er in het huis een gastenboek ligt waar de gasten WEL inschrijven.
Dit jaar 2020 was het Corona jaar met de lockdown en de grenzen die niet open waren.
Vele gasten hebben daardoor moeten afzeggen of durfden toch niet te komen. Hopelijk kunnen en mogen we deze gasten voor 2021 begroeten in ons vakantiehuis zodat ze van hun welverdiende vakantie kunnen genieten.

Met vriendelijke groeten,

Sylvia en Appie Morssink

We hebben weer een lekker weekje in Tsjechië gezeten nu niet met ons tweeën maar met ons 6 en we hebben heerlijk genoten van de omgeven en van de uitstapjes die we hebben gemaakt we vonden het jamer dat de week al weer voor bij was appie en Sylvia bedankt dat we in jullie huisje mochten logeren groetjes petra Michel freddie en truus en sabine en jalmer

21-7 t/m 4-8
Beste Sylvia en Appie,

We hebben 2 heerlijke weken in de Statek gehad.
We hebben genoten van het huis en de omgeving.
Al met al een aanrader voor anderen.
Het heerlijke weer was nog een extraatje.
Bedankt!

7-7-2018
Hallo Fam Morssink
Wat fijn dat we gebruik mochten maken van jullie mooie Statek. We hebben genoten van de omgeving, heerlijke wandel tochten gemaakt en daarna kwamen we tot rust in jullie mooie tuin.
Meer dan 100 vlinders op de lavendel is prachtig om te zien. De grote schommelbank zit super. Onze hond Naura heeft zich ook goed vermaakt met haar voetbal op het grasveld terwijl wij binnen in de koele boerderij (buiten 30 graden)voetbal WK konden kijkenmet de NL zenders. Bedankt voor de gastvrijheid.

Hallo familie Morssink.
Dank voor het uitlenen van jullie statige statek met de koninklijke tuin!
We hebben het erg naar onze zin gehad. Prachtige omgeving, mooie steden, mooie waterval in Harrachov enz. Groeten van de Korfjes oet Boorn

Beste Appie en Sylvia.

Wij hebben afgelopen juni een heerlijk weekje in jullie boerderij gehad. We mogen van geluk spreken dat we toen super mooi weer hebben gehad van 26 tot 28 graden. We hebben veel van de omgeving gezien, Nova Paka, Praag en nog veel meer. Meneer Taugman heeft ons ook mooie plekken laten zien waar we zelf anders niet waren geweest. Een man uit duizend trouwens. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Wat een mooi stekkie hebben jullie hier!! En de buren zijn ook super vriendelijk. Wij waren hier in juli een week met onze kids en hebben ons goed vermaakt. Wij hebben vele dingen kunnen doen hier. Wat wij het leukste vonden om te doen was het klimmen/wandelen tussen de rotsen van Prachovske Skaly. Het is erg fijn om hier te zijn met je kids, alles is aanwezig. Super genoten, BEDANKT! Jan Moes: jij nog bedankt voor het vertellen van deze mooie plek.

Wij hebben in Augustus met z"n vieren een prima week gehad. Niet alleen genoten van het goede weer maar ook van: Restaurant Plounici, de broodjes van de bakker in Lomnice, wandelingen bij Jested en Cesky Ray, Kuuroord bij Kuks en de beelden in het bos. Al met al hebben we van tsjechië genoten.

Beste Appie en Sylvia Wij waren bij jullie van 1-8 t/m 8-8 2015
Wat een topweek hebben we gehad!!!
Een fijn ontvangst met koffie en een gezellig praatje. Prachtig huis, lekker koel wat fijn was als we terug kwamen van een uitstapje. Het was nl. 30 tot 38 graden deze week. We hebben tijd tekort gehad, er is zoveel te zien in deze regio. De grotten was erg mooi maar ook de trosky, kasteel kost en de wandeling in Prachovsky Skaly. De kinderen vonden het café van Appie en Sylvia ook geweldig, gokken ( wat gratis is trouwens) spelletjes en darten. De laatste dag een mooi kampvuur gemaakt met een BBQ. Het was gewoon een TOP week!! Bedankt ook namens de kinderen Gijs, Maartje en Saske.