De prachtige wandelroutes in Tsjechië

Heerlijk overnachten bij Statek Morssink

Gelegen nabij prachtige oude dorpen

Prachtige natuur

Verblijven in ons vakantiehuis in Tsjechië

Wandelen in een prachtige omgeving

 

Gastenboek

<

nevermind

Here’s where to paddle, hike, climb and stay in Northern Ontario, Canada
From trails to trains, there are plenty of adventures to be had in Canada’s great outdoors.

Thanks very nice blog!


Awesome article.

Постельное из натурального шелка - роскошь и шик, доступные каждому! Шёлк представляет собой ткань, которую изготавливают из нитей, полученных из кокона тутового шелкопряда. Данный материал отличает нежность и утонченность, он имеет приятные тактильные ощущения и обеспечивает максимально комфортный сон. В интернет-магазине можно купить элитное шелковое белье всемирно известного бренда домашнего текстиля, где Вы найдете большой выбор расцветок, выгодные цены и различные размеры постельных комплектов.
Подробно уззнать можно по ссылке:

lieve Appie en Silvia, dit jaar voor het eerst met Willem jullie vakantiehuis bezocht.Twaalf dagen heerlijk vertoeft op jullie boerderij en genoten van jullie gastvrijheid. steden,dorpjes bezocht, de bergen in, musea. Heerlijk uit eten, en volop genoten. Ik kom graag nog ns terug en jullie zijn altijd welkom in Breda! liefs Colette

Lieve gasten,

Er zijn helaas weinig gasten die hier op de website hun feedback geven, dit komt omdat er in het huis een gastenboek ligt waar de gasten WEL inschrijven.
Dit jaar 2020 was het Corona jaar met de lockdown en de grenzen die niet open waren.
Vele gasten hebben daardoor moeten afzeggen of durfden toch niet te komen. Hopelijk kunnen en mogen we deze gasten voor 2021 begroeten in ons vakantiehuis zodat ze van hun welverdiende vakantie kunnen genieten.

Met vriendelijke groeten,

Sylvia en Appie Morssink

We hebben weer een lekker weekje in Tsjechië gezeten nu niet met ons tweeën maar met ons 6 en we hebben heerlijk genoten van de omgeven en van de uitstapjes die we hebben gemaakt we vonden het jamer dat de week al weer voor bij was appie en Sylvia bedankt dat we in jullie huisje mochten logeren groetjes petra Michel freddie en truus en sabine en jalmer

21-7 t/m 4-8
Beste Sylvia en Appie,

We hebben 2 heerlijke weken in de Statek gehad.
We hebben genoten van het huis en de omgeving.
Al met al een aanrader voor anderen.
Het heerlijke weer was nog een extraatje.
Bedankt!

7-7-2018
Hallo Fam Morssink
Wat fijn dat we gebruik mochten maken van jullie mooie Statek. We hebben genoten van de omgeving, heerlijke wandel tochten gemaakt en daarna kwamen we tot rust in jullie mooie tuin.
Meer dan 100 vlinders op de lavendel is prachtig om te zien. De grote schommelbank zit super. Onze hond Naura heeft zich ook goed vermaakt met haar voetbal op het grasveld terwijl wij binnen in de koele boerderij (buiten 30 graden)voetbal WK konden kijkenmet de NL zenders. Bedankt voor de gastvrijheid.


 

Schrijf in het Gastenboek:

Laat een bericht achter,
vul onderstaande velden in:

De gegevens die u hier achter laat worden opgeslagen om weergegeven te worden in ons gastenboek. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Naam:


Plaats:


Email:


Website:


Bericht: