Heerlijk overnachten bij Statek Morssink

De prachtige wandelroutes in Tsjechië

Wandelen in een prachtige omgeving

Verblijven in ons vakantiehuis in Tsjechië

Prachtige natuur

Gelegen nabij prachtige oude dorpen

 

Gastenboek

<

Hallo Sylvia en Appie,
Onze eerste keer zo ver en in Tsjechie. Wow wat een mooie en gezellige boerderij, voldoende ruimte met zijn viertjes. Fris beddengoed en heerlijke bedden. De boerderij straalt veel sfeer uit. We hebben genoten van onze week . De eerste paar dagen regen, daarna zon en droog en af en toe een bui, niet te warm. We hebben veel gezien. En wat erg fijn was veel dingen te doen en te zien op vrij korte afstand van het huisje.Geshopt in winkelcentrum Nisa in Leberec, een wandeltocht in rotsstad Prachovske Skaly, de druipsteengrot in Bozkov met NE rondleiding, we hadden niet gereserveerd en het was heerlijk rustig hoefden maar 30 min te wachten, leuke souvenir gehaald in die tijd, mijn man en dochter samen een wandeling gemaakt in de rotsstad van Besedicke en het Riegerpad, een dagje Praag met de trein en bus
Praag was erg druk, maar wow ontzettend mooi. In de middag en avond heerlijk tot rust komen in het huis, genieten van het uitzicht en de stilte. We hebben genoten en zijn tot rust gekomen en komen zeker een keer terug, we zijn verliefd geworden op dit gebied. bedankt!Isaac, Brenda Ilse en Manuel

lieve Appie en Silvia, dit jaar voor het eerst met Willem jullie vakantiehuis bezocht.Twaalf dagen heerlijk vertoeft op jullie boerderij en genoten van jullie gastvrijheid. steden,dorpjes bezocht, de bergen in, musea. Heerlijk uit eten, en volop genoten. Ik kom graag nog ns terug en jullie zijn altijd welkom in Breda! liefs Colette

Lieve gasten,

Er zijn helaas weinig gasten die hier op de website hun feedback geven, dit komt omdat er in het huis een gastenboek ligt waar de gasten WEL inschrijven.
Dit jaar 2020 was het Corona jaar met de lockdown en de grenzen die niet open waren.
Vele gasten hebben daardoor moeten afzeggen of durfden toch niet te komen. Hopelijk kunnen en mogen we deze gasten voor 2021 begroeten in ons vakantiehuis zodat ze van hun welverdiende vakantie kunnen genieten.

Met vriendelijke groeten,

Sylvia en Appie Morssink

We hebben weer een lekker weekje in Tsjechië gezeten nu niet met ons tweeën maar met ons 6 en we hebben heerlijk genoten van de omgeven en van de uitstapjes die we hebben gemaakt we vonden het jamer dat de week al weer voor bij was appie en Sylvia bedankt dat we in jullie huisje mochten logeren groetjes petra Michel freddie en truus en sabine en jalmer

21-7 t/m 4-8
Beste Sylvia en Appie,

We hebben 2 heerlijke weken in de Statek gehad.
We hebben genoten van het huis en de omgeving.
Al met al een aanrader voor anderen.
Het heerlijke weer was nog een extraatje.
Bedankt!

7-7-2018
Hallo Fam Morssink
Wat fijn dat we gebruik mochten maken van jullie mooie Statek. We hebben genoten van de omgeving, heerlijke wandel tochten gemaakt en daarna kwamen we tot rust in jullie mooie tuin.
Meer dan 100 vlinders op de lavendel is prachtig om te zien. De grote schommelbank zit super. Onze hond Naura heeft zich ook goed vermaakt met haar voetbal op het grasveld terwijl wij binnen in de koele boerderij (buiten 30 graden)voetbal WK konden kijkenmet de NL zenders. Bedankt voor de gastvrijheid.

Hallo familie Morssink.
Dank voor het uitlenen van jullie statige statek met de koninklijke tuin!
We hebben het erg naar onze zin gehad. Prachtige omgeving, mooie steden, mooie waterval in Harrachov enz. Groeten van de Korfjes oet Boorn

Beste Appie en Sylvia.

Wij hebben afgelopen juni een heerlijk weekje in jullie boerderij gehad. We mogen van geluk spreken dat we toen super mooi weer hebben gehad van 26 tot 28 graden. We hebben veel van de omgeving gezien, Nova Paka, Praag en nog veel meer. Meneer Taugman heeft ons ook mooie plekken laten zien waar we zelf anders niet waren geweest. Een man uit duizend trouwens. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Wat een mooi stekkie hebben jullie hier!! En de buren zijn ook super vriendelijk. Wij waren hier in juli een week met onze kids en hebben ons goed vermaakt. Wij hebben vele dingen kunnen doen hier. Wat wij het leukste vonden om te doen was het klimmen/wandelen tussen de rotsen van Prachovske Skaly. Het is erg fijn om hier te zijn met je kids, alles is aanwezig. Super genoten, BEDANKT! Jan Moes: jij nog bedankt voor het vertellen van deze mooie plek.

Wij hebben in Augustus met z"n vieren een prima week gehad. Niet alleen genoten van het goede weer maar ook van: Restaurant Plounici, de broodjes van de bakker in Lomnice, wandelingen bij Jested en Cesky Ray, Kuuroord bij Kuks en de beelden in het bos. Al met al hebben we van tsjechië genoten.


 

Schrijf in het Gastenboek:

Laat een bericht achter,
vul onderstaande velden in:

De gegevens die u hier achter laat worden opgeslagen om weergegeven te worden in ons gastenboek. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Naam:


Plaats:


Email:


Website:


Bericht: