Verblijven in ons vakantiehuis in Tsjechiƫ

De prachtige wandelroutes in Tsjechiƫ

Heerlijk overnachten bij Statek Morssink

Gelegen nabij prachtige oude dorpen

Prachtige natuur

Wandelen in een prachtige omgeving

 

Gastenboek

> <

7-7-2018
Hallo Fam Morssink
Wat fijn dat we gebruik mochten maken van jullie mooie Statek. We hebben genoten van de omgeving, heerlijke wandel tochten gemaakt en daarna kwamen we tot rust in jullie mooie tuin.
Meer dan 100 vlinders op de lavendel is prachtig om te zien. De grote schommelbank zit super. Onze hond Naura heeft zich ook goed vermaakt met haar voetbal op het grasveld terwijl wij binnen in de koele boerderij (buiten 30 graden)voetbal WK konden kijkenmet de NL zenders. Bedankt voor de gastvrijheid.

Hallo familie Morssink.
Dank voor het uitlenen van jullie statige statek met de koninklijke tuin!
We hebben het erg naar onze zin gehad. Prachtige omgeving, mooie steden, mooie waterval in Harrachov enz. Groeten van de Korfjes oet Boorn

Beste Appie en Sylvia.

Wij hebben afgelopen juni een heerlijk weekje in jullie boerderij gehad. We mogen van geluk spreken dat we toen super mooi weer hebben gehad van 26 tot 28 graden. We hebben veel van de omgeving gezien, Nova Paka, Praag en nog veel meer. Meneer Taugman heeft ons ook mooie plekken laten zien waar we zelf anders niet waren geweest. Een man uit duizend trouwens. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Wat een mooi stekkie hebben jullie hier!! En de buren zijn ook super vriendelijk. Wij waren hier in juli een week met onze kids en hebben ons goed vermaakt. Wij hebben vele dingen kunnen doen hier. Wat wij het leukste vonden om te doen was het klimmen/wandelen tussen de rotsen van Prachovske Skaly. Het is erg fijn om hier te zijn met je kids, alles is aanwezig. Super genoten, BEDANKT! Jan Moes: jij nog bedankt voor het vertellen van deze mooie plek.

Wij hebben in Augustus met z"n vieren een prima week gehad. Niet alleen genoten van het goede weer maar ook van: Restaurant Plounici, de broodjes van de bakker in Lomnice, wandelingen bij Jested en Cesky Ray, Kuuroord bij Kuks en de beelden in het bos. Al met al hebben we van tsjechië genoten.

Beste Appie en Sylvia Wij waren bij jullie van 1-8 t/m 8-8 2015
Wat een topweek hebben we gehad!!!
Een fijn ontvangst met koffie en een gezellig praatje. Prachtig huis, lekker koel wat fijn was als we terug kwamen van een uitstapje. Het was nl. 30 tot 38 graden deze week. We hebben tijd tekort gehad, er is zoveel te zien in deze regio. De grotten was erg mooi maar ook de trosky, kasteel kost en de wandeling in Prachovsky Skaly. De kinderen vonden het café van Appie en Sylvia ook geweldig, gokken ( wat gratis is trouwens) spelletjes en darten. De laatste dag een mooi kampvuur gemaakt met een BBQ. Het was gewoon een TOP week!! Bedankt ook namens de kinderen Gijs, Maartje en Saske.

Beste Appie en Sylvia
We hebben een fijne week gehad, dit was eind juli. Volop genoten van jullie mooie vakantiehuis en gastvrijheid. Praag is een echte aanrader en je kan er prima met de auto in de stad parkeren. Bij Stara Paka kun je mooie edelstenen uit de oude steengroeve graven, erg leuk voor de kinderen. De dierentuin in Dvur Kralové is ook een aanrader. De omgeving is prachtig en niet vergeten de grotten van Bozkov! Wij hebben een super week gehad.

We hebben van 1-8 aug 2015 mogen genieten van deze geweldige boerderij. Maar ook zeker van de gastvrijheid van Sylvia en Appie. Prachtig weer gehad, veel gewandeld tussen de rotsen en kastelen. we hebben de plaatsjes zoals jicin, turnov bezocht. het zwembad in Jicin is ook echt een aanrader.
de kampvuur cirkel en de bbq zijn geweldig en dan het cafe.
Dus in weinig woorden,Geweldig!!

We hebben de laatste week van juli 2015 mogen genieten van het mooie huisje en de enorme gastvrijheid van Sylvia en Appie. Wat hebben we een fijne week gehad!Ook de omgeving is fantastisch! Praag is prima te doen! Zeer de moeite waard.
Een echte aanrader dus.
We hebben stenen gezocht, plaatsjes bekeken, safaripark bezocht! Kortom, genoeg te doen!

Wij hebben van 23 - 30 augustus 2014 de boerderij gehuurd. Onze ervaring in kernzinnen:
- mooie boerderij en van alles voorzien
- Tsjechen zijn vriendelijke/behulpzame mensen
- heel mooie omgeving(natuur)
- veel te zien en te beleven
- levensonderhoud zeer goedkoop
- goed verstaanbaar te maken met Duits/Engels

Wij kunnen dit een ieder aanraden.


 

Schrijf in het Gastenboek:

Laat een bericht achter,
vul onderstaande velden in:

De gegevens die u hier achter laat worden opgeslagen om weergegeven te worden in ons gastenboek. Deze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Naam:


Plaats:


Email:


Website:


Bericht: